Een site laten maken standaard met responsive webshop, webshop cms, webshop hosting, Blog systeem!

klanten die een website bij ons laten bouwen oontvangen  gratis Blog systeem. En het weergeven van het laatste nieuws op uw website is Super simpel dankzij epicwebsite blogsysteem.

webshop hostingWebshop cms gedeelte!

Eigen webshop beginnen die een CMS heeft heeft vele voordelen, en Geeft u alle de nodige Tools die u nodig heeft om later uw website uit te breiden en aanpassen.

Nadat u ingelogd bent op uw website zal er aan de bovenkant van de website wat extra middelen te zien zijn. Wat uiteraard alleen maar door de administratie of diegenen die toegang hebben gezien kan worden. Op iedere pagina of iedere post is de mogelijkheid om de pagina of de post te bewerken

En daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een nieuwe pagina of nieuwe post te maken.

webshop hostingEen responsive webshop

Voordelen van een 100% mobielvriendelijke webshop is natuurlijk voor iedereen bekend. Een Responsive webshop is een webshop dat zichzelf automatisch aanpast voor alle schermen  zodat de bezoeker  niet per se hoef veel te scrollen om een tekst of foto’s te bekijken. uiteraard ontvangt  u bij ons standaard: webshop cms systeem, webshop hosting gratis.

Later in deze video ga ik serieus uitgebreid uitleggen hoe u van andere mogelijkheden van CMS gebruik kunt maken. Belangrijk. Het is goed om te weten dat wijzigen en het aanpassen van de website door iedereen mogelijk is, en dat dankzij de CMS content management systeem iedereen de website kan beheren. En dan zijn er meerdere video’s gemaakt voor u om dit makkelijker te maken).

Wanneer u over het nieuws met je muis gaat, verschijnt een venster met daaronder meerdere mogelijkheden zoals: pagina, bericht, media enzovoort.
1. Lees bericht
2. Na kiezen van bericht kom je in de pagina van het bericht uit.
3. Geef je bericht een titel
4. Schrijf uw bericht in tekstgedeelten.
5. Met de professionele tekstverwerker van uw website kunt u alle wijzigingen doen die we normaal met een word document doen.
6. Voor het maken van een link selecteer je tekst, klikt op ketting kijken, zoekt de desbetreffende pagina waar u wilt dat deze link naartoe wijst en klikt op opslaan.
7. Indien u een categorie wilt toevoegen of Tag wilt invoeren vijfde categorie/Tag een naam en slaat op.
8. Je wilt op uw nieuwe foto’s klikken, op uitgelichte afbeeldingen en kies een van de bestaande foto’s of selecteer een vanuit uw computer.
9. Bekijk de bovenstaande video voor meer uitleg over de mogelijkheden zoals rewies inschakelen en een korte samenvatting over uw bericht geven 10. En wanneer u tevreden bent met uw bericht, klik op publiceren, of klik op concept opslaan om het te bewaren voor later.

Bedankt voor kijken en lezen van deze post. Mocht het zijn dat u naar aanleiding van deze video nog vragen heeft of opmerkingen. Laat ons dit dan via onze contactformulier weten, zodat wij u graag zo snel mogelijk antwoord kunnen geven