Hello world! epicwebsite Support site is online

Een site gebouwd speciaal voor de klanten van epicwebsite. In onze ervaring met onze klanten, kwamen wij erachter dat er heel veel vraag was naar meer informatie over het bouwen van een website en het onderhouden en wijzigen van een website. Zodoende hebben wij besloten om een complete site speciaal voor onze klanten op te zetten, waar wij u onder andere met video’s graag willen uitleggen hoe wij uw website gaan bouwen. Verder leggen wij u uit hoe makkelijk u zelf het een en ander kan wijzigen en aanpassen.

Deze website is in stand gekomen voor u. Dus mocht het zijn dat u nog vragen of opmerkingen heeft, dan horen wij die graag van u zodat wij de website kunnen aanpassen naar uw wensen.

Epicwebsite is het webdesign bureau die u graag heel veel bied voor heel weinig. Bij ons zult u geen kleine letters vinden of onverwachte verrassingen tegenkomen. Onze dienstverlening is heel simpel en zo willen we het graag houden. U als klant kunt bij ons heel veel doen, en zo kunt u uw kosten ook veel lager houden. U heeft een wereld niveau website van nog geen EUR 150 All-In. Er zijn geen maandelijkse kosten, en er zijn geen vaste contracten en er komt ook niks extras bij uiteraard. U kunt ook voor een uitgebreid pakket kiezen en een website op maat laten maken vanaf EUR 199,-

Namens het hele team van epicwebsite wensen wij u veel plezier op onze site.

Met vriendelijke groeten

team epicwebsite