Een promotie video laten maken

Wist u dat u bij epicwebsite ook een promotie video kan laten maken? Zoals je in de  bovenstaande video kunt zien, epicwebsite bouwt ook marketing videos voor uw bedrijf. En uiteraard zoals andere diensten van epicwebsite wel erg professioneel en toch voor een voordelige prijs. Daarnaast willen we graag voor  de eerste 10 klanten die zich aanmelden een gratis promotie video laten maken. Voor klanten die geen kans krijgen om met de promotie of actie mee te doen, geen zorgen.Want speciaal voor de epicwebsite klanten hebben wij een ongelooflijke voordelige prijs afgesproken van EUR 25,-.

“Een foto zegt 1000 woorden, dus een video hoort zeker een  miljoen woorden uit te leggen. Promoot uw bedrijf, en vertel uw verhaal met de epicwebsite promotie video’s”

Het laten maken van een promotie video is heel erg simpel en goedkoop.Onze collega’s verzorgen de totale plaatsing en het maken van een video. U kunt aangeven met welke formaten uw video gestuurd moet worden. Uiteraard zijn de standaard formaten  geoptimaliseerd voor YouTube en Vimeo.