Een Website laten maken Wat te verwachten van onze diensten

website laten maken voor de

U wilt een website laten maken en u heeft absoluut geen idee wat een website kost, of welk webdesign bureau of website agency de juiste voor u is. Vraag je jezelf wel eens: ik weet niet of ik nu een WordPress website wil laten maken of een webshop laat maken, wat heb ik nu nodig? Of welke diensten website, webshop vormgeving past het beste bij mij. En daarnaast wilt u natuurlijk ook hoger in google (seo), moet u nu adverteren in google (sea) of niet? En hier is waar wij in beeld komen!

Hallo we zijn epicwebsite.nl
De beste keus voor iedereen die online iets wil beginnen, als eerste gaan wij samen met u de mogelijkheden bekijken. Wij laten bijvoorbeeld  ontwerpen zien, en wat een goedkope webshop  nu gaat kosten. Is het verstandig om een webwinkel laten maken of heeft u aan een blog al genoeg! Wij laten u de portfolio klant beoordelingen offerte zien, wij vertellen u of u binnen 24 uur online kunt gaan, en daarnaast leggen we uit hoe de cursus wordpress werkt.

een foto van zoekmachineoptimalisatie
Website laten maken met zoekmachine optimalisatie

Is ook een gedeelte van ons werk. Wij bouwen voor iedere nieuwe site een complete seo modules, die op de automatische piloot het meest belangrijke werk van SEO op zich neemt. U zou versteld staan hoeveel zo’n programma u kunt helpen om hoger op de eerste pagina van google te komen. En als je dacht dat dat alles was, wij doen ook nog eens aan conversie optimalisatie, dus een offerte aanvragen is de eerste stap naar online succes van uw onderneming!!

 

veel gestelde vragen|licentie-overeenkomst
Van harte welkom in onze website. Op deze pagina kunt u ook alles terugvinden over onze huisregels, hoe wij alles Afhandelen, wat wij van u verwachten, wat u van ons kunt verwachten. Hier bij epicwebsite geloven wij in een kracht van geven en nemen. Zo kunt u er dus van uitgaan, dat er alles aan gedaan word om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Responsive webshop laten maken

Responsive webshop laten maken

Zijn onze onderwerpen full responsie?
Onze sites zijn meer dan alleen responsive. Terwijl veel andere webdesigners zich focussen op alleen een mobiel vriendelijke website. Maken wij voor u een perfecte website die er ook nog perfect uitziet op alle mogelijke mobiele telefoons zoals iphone, van kleine tot grote laptops. En daarnaast zijn al onze onderwerpen ook nog eens heel goed te bekijken op oude browsers zoals Internet Explorer8!

 

wat kost een website

wat kost een website?

Wat zijn kosten om een website te Laten maken bij ons
Bij epicwebsite.nl kunt u een complete wordpress website laten maken al vanaf € 99.00. Wij berekenen geen instap kosten, u hoeft ons niet per uur te betalen, of per web pagina! Kortom wij zijn de voordeligste Website makers Online. En om daar zeker van te zijn, hoeft u alleen maar ons te vergelijken, en u zou gegarandeerd snel overtuigd zijn!

Goedkope website laten maken

Zijn goedkope webshop te vertrouwen?
Ja zeker, we maken goedkope webshops van de beste platforms. Die zijn al bewezen, met onze klanten in gedachten als eerst. Met meer dan 30 standaard modulen en toch zijn de kosten van de webshop zo laag als 99.00, Er zijn vele bedrijven die hetzelfde doen maar echter geen één kan u zoveel geven voor zo weinig.

Wat voor webwinkel kun je laten maken?
We verzorgen opensource platforms zoals: wordpress, woocommerce, magento en het maakt niet uit welk platform u kiest. U kunt er zeker van zijn dat wat betreft de technologie en kwaliteit van de coding, u het beste materiaal beschikbaar krijgt dat op de markt aanwezig is.
Wat gebeurt er als u niet tevreden bent?
Het is vanzelfsprekend dat onze producten in 100% tevredenheid geleverd worden, maar als er iets u niet bevalt, veranderen we dat dan voor u geheel op onze eigen kosten, onze klantenservice werkt keihard om onze gebruikers zo tevreden mogelijk te houden.

Hoelang kunt u ondersteuning van ons verwachten
Onze klantenservice is uw support team, en ze staan 24 uur per dag zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn hier om u te helpen, mocht het zijn dat u iets nodig heeft ALSTUBLIEFT TWIJFEL NIET..en neem contact met ons op