Website laten maken en veelgestelde vragenWebsite laten maken en veelgestelde vragen

veel gestelde vragen |licentie-overeenkomst
Van harte welkom op onze website. Op deze pagina kunt u ook alles terugvinden over onze huisregels, hoe wij alles afhandelen, wat wij van u verwachten, en erg belangrijk wat u van ons kunt verwachten. Hier bij epicwebsite geloven wij in de kracht van geven en nemen. Zo kunt u er dus van uitgaan dat er alles aan gedaan word om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat zijn kosten de kosten om een website te laten maken bij ons
Bij epicwebsite.nl kunt u een complete wordpress website laten maken al vanaf € 99.00. Wij berekenen geen instap kosten, u hoeft ons niet per uur te betalen, of per web pagina! Kortom wij zijn de voordeligste Website makers Online. En om daar zeker van te zijn hoeft u alleen maar ons te vergelijken. En u zou gegarandeerd snel overtuigd zijn!

Zijn goedkope webshop te vertrouwen?
Ja zeker, we maken goedkope webshops met de beste platforms. Die zijn al bewezen, met onze klanten in gedachten als eerst. Met meer dan 30 standaard modulen en toch zijn de kosten van de webshop zo laag als 99.00, Er zijn vele bedrijven die hetzelfde doen maar echter geen één kan u zoveel geven als ons voor zo weinig.

Wat voor webwinkel kun je laten maken?
We verzorgen opensource platforms zoals: wordpress, woocommerce, magento en het maakt niet uit welk platform u kiest. U kunt er zeker van zijn dat wat betreft technologie en kwaliteit van de coding,  u het beste materiaal beschikbaar krijgt dat op de markt aanwezig is.
Wat gebeurt er als u niet tevreden bent?
Het is vanzelfsprekend dat onze producten in 100% tevredenheid geleverd worden. Maar als er iets u niet bevalt, veranderen we dat dan voor u geheel op onze eigen kosten. Onze klantenservice werkt keihard om onze gebruikers zo tevreden mogelijk te houden.
Waarom ons u webshop laten maken?
We maken een webwinkel voor succes. Alles wat u bedrijf nodig heeft, om te groeien zijn alvast voor u mee geleverd, Uw webshop laten bouwen, is niet alleen voor vandaag, maar ook voor een totaal verschillende morgen. Met ons hoeft u dus niet voor verrassingen te komen staan.

Hoelang kunt u ondersteuning van ons verwachten
Onze klantenservice is uw support team. En deze staat 24 uur per dag zeven dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij zijn hier om u te helpen mocht zijn dat u iets nodig heb ALSTUBLIEFT NIET..twijfelen en neem gerust contact met ons op.

zoekmachine optimalisatie
Is ook een gedeelte van onze werk. Wij bouwen voor iedere nieuwe site een complete seo module, die op de automatische piloot het meest belangrijke werk van SEO op zich neemt. U zou versteld staan hoeveel zo’n programma, u kunt helpen om hoger op de eerste pagina van google te komen. En als je dacht dat dat alles was, wij doen ook nog eens aan conversie optimalisatie. Dus een offerte aanvragen is de eerste stap naar een online succes van uw onderneming!!