Gratis live chat systeem

Zoals u dat van epicwebsite gewend bent, hebben wij wel maandelijks iets nieuws. Wat wij graag met u willen delen.Nu willen wij graag met u delen, dat wij een nieuw live chat systeem hebben die we graag gratis in uw website installeren. Alle nieuwe klanten krijgen automatisch een live chat systeem gratis. Voor de website’s van oude klanten, hebben we ook het zelfde systeem, die we graag op uw website willen installeren. Mocht het zijn dat u een van de oude klanten bent, wij hebben u een e-mail gestuurd met het nieuws, Als u deze e-mail niet heeft gekregen, neemt u dan even contact op met onze collega’s.

Live chat maakt het contact tussen u en uw klanten veel makkelijker, en het zorgt voor veel meer vertrouwen in uw website. Uw klanten kunnen gelijk met u contact opnemen en live met u over uw producten of website chatten. Uiteraard alle benodigde instellingen worden door ons gedaan.U hoeft er voor de rest niks aan te doen.

Live chat systeem is een complete module die u de mogelijkheid bied, om dichterbij de klanten en bezoekers te komen. Zo kunt u met meerdere mensen tegelijk chatten en als u wilt kunt u meerdere collega’s van u een aparte chatroom geven, waar al uw collega’s van verschillende afdelingen contact kunnen houden met bezoekers en klanten.

Bezoekers kunnen binnen van tevoren vastgestelde tijden contact met u opnemen, buiten de openings uren wordt de klant gevraagd of hij of zij een bericht wil achterlaten. Zodat u later contact kunt zoeken met de klant. Zo bent u altijd bereikbaar voor de klanten en de klanten kunnen u indien nodig makkelijker vinden.