Hoe wij met u communiceren tijdens het bouwen van uw website

Tijdens het bouwen van de website, alle klanten van epicwebsite die een website laten bouwen ontvangen een link, speciaal voor hun ontwerpen, om de design van de website te bekijken en eventueel feedback achter te laten tijdens het bouwen van een website.

Wanneer u op de link klikt dat u van ons heeft ontvangen komt u in een pagina zoals die van de video uit. Als u een wordpress website bij ons laat maken of een webshop laat maken werkt precies zelfde!
Als u op volgende klikt, kunt u uw design bekijken! Het is een voorbeeld van een website die wij voor een klant van ons aan het maken zijn. De klant kan na het inloggen de website bekijken en dan uiteraard een feedback achterlaten. Bijvoorbeeld zoals u hier een  nummer een en twee ziet staan. Dit zijn feedbacks die de klant voor ons heeft achtergelaten

tijdens het bouwen van uw website foto

Bouwen van uw website met epicwebsite

Ik wil u graag laten zien hoe makkelijk het is om een feedback voor ons achter te laten of eventueel contact met ons op te nemen wanneer u een website bij ons laat bouwen. En of uw berichten door te geven. en eigen webshop beginnen is al moeilijk genoeg  wij willen u graag makkelijker maken, en goedkope website laten maken betekent niet goedkope  kwaliteit ontvang.

Stelt u voor u wilt dat u de tekst eigenlijk anders wilt hebben. Wat u dan doet, u klikt erop en vermeld uw naam en uw feedback in, en dat is alles. Dat werkt uiteraard voor alles voor kleine en grotere teksten en u heeft een ruim aantal karakters die u kunt gebruiken om een feedback voor ons achter te laten.

Bouwen van uw website en alles wat daarmee te maken heeft

Dat geldt uiteraard voor alles, indien dat u bijvoorbeeld een foto anders wilt hebben, of een bepaalde tekst anders wilt zien, indien dat u een nieuwe foto heeft. Of een bepaalde foto moet een andere kleur krijgen, dan kunt u dus heel makkelijk voor ons feedback achterlaten.

Communicatie met ons tijdens het bouwen van uw website

Programma is speciaal voor dit onderwerp  gemaakt Zodat wij u website kunnen aanpassen aan de hand van uw eigen wensen. een website laten bouwen en een website precies krijgen zoals u het zelf wou zijn twee dingen! een hierbij epicwebsite hebben wij Alles wat er nodig is  om een website voor u te bouwen die precies aan uw eisen voldoet. Een website laten maken bij epicwebsite heeft vele voordelen waar u normaal gesproken voor moet betalen. waarom zou het wel doen als het ook anders kan? voor een complete lijst van alle extra’s wat u bij ons  gratis ontvangt  u de best even kijkje nemen naar het onderstaande link:

Een website laten bouwen precies zoals ze het zelf wel

Zoals je kunt zien feedback achterlaten is super simpel. En op die manier kunnen wij goed met u communiceren om uw wensen te laten uitkomen. En dus een goed functionerende en een mooie website maken precies zoals u dat graag wilt.

Bedankt voor het kijken en tot de volgende video. wwaar wij veel meer uitleg aangeven of andere diensten van epicwebsite en voordelen voor onze klanten wanneer zij een website of een webshop bij ons laten maken.