Hoe zit het met de beveiliging van de website?

De beveiliging van de website wordt door onze collega’s opgezet, en voordat de website online is geoptimaliseerd voor u doeleinden. Zo kijken wij naar het soort website of webshop dat u wilt, en installeren wij een beveiliging progamma zodat het rekening houdt met uw bedrijf. Dus u hoeft er voor de rest niks aan te doen. Wij zorgen ervoor dat uw website constant in de gaten gehouden wordt, en dat het veilig is voor u en uw bezoekers om uw website te bezoeken of betalingen te verrichten. Epicwebsite maakt gebruik van een uitgebreidde beveiliging module die de veiligheid van uw website 99% gegarandeerd. Zo heeft onze beveiliging modulen een anti virus, ip adres blokkeren, speciale toegang voor zoekmachines, sterkere firewall,  scannen van de website, via telefoon inloggen en nog veel meer..

“Wij willen u graag van dienst zijn met al u vragen of opmerkingen .Graag willen wij u een compleet pakket aanbieden. En u helpen met de verdere ontwikkeling van uw bedrijf”

Epicwebsite maakt gebruik van een compleet beveiliging modulen die uw website tegen alle virussen en aanvallen beschermd.

Met een sterke firewall dat onder andere de ark pries en de landen van herkomst van de Nike in de gaten houdt. En als iemand onnatuurlijk gedrag vertoont word dit gelijk vermeld. Deze mogelijkheden bied het programma, een automatisch volkomen veilige manier, waardoor de boosdoeners uw website niet kunnen aanvallen.

Daarnaast heeft u login security mogelijkheden, die u deze dagen heel vaak bij de banken kunt vinden. Het geeft uw telefoonnummer op en iedere keer dat iemand wilt inloggen op uw website heeft deze een code nodig die naar uw telefoon gestuurd wordt.

We kunnen het programma zo installeren dat op automatische piloot al uw bestanden continue in de gaten houdt. Om die manier kunnen wijzigingen gedaan worden door een derde, verder kunnen we de problemen die er zijn melden via  een e-mail of een CMS. U ontvangt ook wekelijks een overzicht van alle problemen of waarschuwingen zoals dat een adres geblokkeerd is, of dat een bezoeker niet heeft kunnen inloggen. U word overal van op de hoogte gebracht. Voor veel bedrijven in Nederland geldt dat die alleen klanten vanuit Nederland verwachten, hierdoor is de mogelijkheid om alle andere landen geen toegang te bieden. Uw website kan dus bepaalde landen blokkeren die uw website niet kunnen hakken.

Uiteraard is het wel mogelijk om meerdere beveiliginglabels op te zetten. Waardoor bijvoorbeeld bepaalde computers volledige toegang hebben, en de rest van alle andere computers dus geen toegang kunnen hebben tot bepaalde pagina’s of bestanden.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat het programma altijd up-to-date is, en standaard goed geïnstalleerd is voor uw doeleinden. Heeft u meer vragen over de beveiliging. Of wilt u misschien een kijkje nemen achter de schermen hoe onze beveiligingprogramma uw website 24 uur zeven dagen in de week veilig houdt. Neem dan contact met ons op.