Website aanpassen is makkelijk en snel gedaan met epic pagebuilder

Bekijk onze video waar onze collega’s u uitleggen hoe het gebruik van epicwebsite pagebuilder werkt. Indien u uiteraard daarvan gebruik van wilt maken.

Zoals je misschien weet bij epicwebsite heeft u de mogelijkheid om uw website te laten bouwen met een pagebuilder. Een pagebuilder is een extra module Die de wijzigen en het aanpassen van de website nog makkelijker maakt. Het idee van de pagebuilder is, dat u nergens anders naartoe hoeft te gaan om u tekst of foto’s te wijzigen. En nu kunt u gewoon op de voorpagina blijven en de tekst of foto’s klikken dat u graag wilt wijzigen. Indien u meer informatie wilt over de pagebuilder, neem dan even contact met ons op. En de collega’s helpen u graag verder.

“Wist u dat het wijzigen van uw website net zo makkelijk is als het bewerken van een word document? Zeker bij epicwebsite pagebuilder is het wijzigen en aanpassen van een website nog makkelijker”

De vraag of u uw website met een pagebuilder moet na laten maken of niet, is een vraag dat u misschien zichzelf ook heeft afgevraagd. Het antwoord is simpel. Indien dat er veel wijzigingen gedaan moeten worden, kunt u denken aan de dagelijkse of wekelijkse nieuwe producten,nieuwe tekst of foto’s die geplaatst moeten worden. Of de uitgebreidde informatie die u soms wilt weergeven op uw website en soms niet. Dan is het zeker makkelijker als een pagebuilder uw website heeft gebouwd, met een pagebuilder want dan hoeft u alleen te klikken op wijzigen en aanpassen en het is aangepast!